|
MelenK
|
 |
« : 31 Ağustos 2007, 11:54:55 » |
|
- rıza .. rızaa .. canlı yayındayız, bi röportaj alabilir miyiz.. + tabi abi . - neler oldu? + abi izlediginiz gibi iste, hakem 5 tane penaltımızı vermedi. o penaltıları verseydi burdan galip ayrılırdık. - rıza, maç 5-1 bitti. neler hissediyorsun. + valla rakibimiz aşırı motive olmustu. güzel oynadılar. 4 golleri ofsayttı. o golleri yemeseydik burdan beraberlikle ayrılabilirdik. - rıza, son bir soru sorucam. + buyur abi. - bir pozisyon vardı, ceza sahasının dışında mıydı içinde miydi? senin düşürüldügün pozisyon. + hakem hakkinda konusmak istemiyorum abi. iyi yayinlar.
- nejat, nejat. röportaj yapalim mi? + buyur abi. - nejat, simdi mactan önce rakip takım taraftarları sana kötü tezahüratta bulundular. + evet abi. olmadı yani, futbol dostluktur kardesliktir. - ama sen 5 gol atınca ayakta alkışladılar seni. o anda neler hissettin. + valla rakip takım taraftarını g*t etmenin verdigi haz var abi. bunu ancak yasayan bilir. - peki nejat. tebrikler.
- sedat yanımızda. sedat, maçtan önce rakip takımla kol kolaydınız. ama maç içerisinde tekmeler havada ucustu. + onlar maç içerisinde olabilecek sertliklerdi. normaldir yani. - ama mashar'in bacagi 4 yerinden kırılmış aldığımız haberlere göre. + bu sertlikler her zaman olur. olmusturda. kendisine gecmis olsun diyorum. - o sana sövüyodur muhakkak. + he kulaklarım çınlıyor zaten. iyi yayinlar.
-Merhaba Büyük Mustafa, bugün iyi bir ......(takım ismi küfür değil) vardı iyi oynadınız ama kazanamadınız, neler söyleyeceksin? +Valla önümüzdeki maçlara bakacaz. -Lig bitti ama Mustafa. +Olsun, biz yine bakacaz, ileriki seneye de bakarız.Birdahaki sene uefaya katılmak için mücadele edeceğiz. -Ligden düştünüz, ikinci ligde şampiyon olsanızda Uefaya katılamazsınız. +İ.ne haaakeemm. -Mustafa lütfen canlı yayındayız +Türbindeki A25'te oturan şerefsizi sevmedim ben. -Mustafa sizin taraftar onlar, lütfen yapmayalım böyle, yayını kesmek durumunda kalacağım ama +Bu simitçiyi kim aldı buraya, canım simit istedi maçta, param yoktu alamadım, iyi oynayamadım.
tuncay tuncay..gel seni alalım 2 saniye.. olur abi... nasıldı maç?beraberlik oldu, rövanşda nolcak dersin? abi bi dur bi nefes alalım.top yuvarlaktır,hakem bizi sevmedi, zaten küstükde hakeme... arka arkaya 2 gol yediniz.buna ne diycen? .... ..... nasıl yakaladılarsa boşluğu... öhöööö ee öyle ama abi yaa..
|