logo
Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
  My Community > HER TELDEN > MF Arşiv - Konusuz Konular > Geyik ve Komik-Yazılar ve Fıkralar (Moderatörler: wanted, MEDiKALVETERiNER, Nobel72) > El Salla...

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: El Salla...  (Okunma Sayısı 204 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
06 Eylül 2007, 11:40:47
Vλtansever
Administrator
Bizden biri

Rep Gücü 65535

« : 06 Eylül 2007, 11:40:47 »

Yağmur ve fırtına olan bir günde adam zar zor bir taksi çeviriyor. Taksi soforu adama nereye gidecegini soruyor ve cok yakin ben oraya gitmem diyerek kapiyi kapatip basip gidiyor.

Adam sirilsiklam sinirli bir sekilde evine gidiyor. Ertesi gun adam isine giderken gunluk guneslik cok guzel bir havada taksi duraginda onceki gun gordugu taksiciyi ucuncu sira goruyor, adam ilk siradaki taksiye binerek havaalani ne kadar diye soruyor taksici 10 milyon diyor, adam ben sana 20 milyon verecegim ama yolda giderken sana bir kere basacagim diyor.

Taksici adama kizarak sapik in asagiya diyor ,adam sen Taksici kizarak adami kovuyor adamda sen vermezsen verecek biri vardir elbet diyor ve onceki gun onu taksiye almayan taksiciye sira geliyor.

Adam taksiye biniyor ve havaalani ne kadar diye soruyor.. Taksici 10 milyon diyor adam ben sana 20 milyon verecegim diyor
yalniz giderken duraktaki taksicilere el sallayacaksin.....
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.142 Saniyede 21 Sorgu ile Oluşturuldu